Overseas48.com – PRODUCE 101 China (创造101) version will be launched the 3rd season on 2020. Based on last year, the program was renamed to PRODUCE CAMP (创造营2019). The second season of PD 101 China is participating by male trainees, and the next season will be participated by female trainees.
Rumors on Chinese social media Weibo said that SNH48 Group will be join in this third season. SNH48 was rumored to be participating in this event for the first season on 2018 but was canceled. In the second season boy group of SNH48 agency sent their member to representatives for the first time.
In this PRODUCE CAMP third season, SNH48 will reportedly send two members to be part of the trainees. They are Team HII “Sun Zhenni” and Team NII and also 7SENSES member “Zhao Yue”. Both are rumored will be on hiatus from the group for a while.
PRODUCE 101 China (创造 101) akan meluncurkan musim ke-3 pada tahun 2020. Berdasarkan tahun lalu, program ini diubah namanya menjadi PRODUCE CAMP (创造 营 2019). Musim kedua PD 101 Cina diikuti oleh peserta laki-laki, dan musim tahun depan kembali akan diikuti oleh peserta perempuan.
Rumor di media sosial Tiongkok Weibo mengatakan bahwa SNH48 Group akan bergabung di musim ketiga ini. SNH48 dikabarkan akan berpartisipasi dalam acara ini untuk musim pertama pada 2018 tetapi dibatalkan. Pada musim kedua boy group dari agensi SNH48 mengirim anggotanya ke perwakilan untuk pertama kalinya.
Di musim ketiga PRODUCE CAMP ini, SNH48 dilaporkan akan mengirim dua anggota untuk menjadi bagian dari trainee. Mereka adalah Tim HII “Sun Zhenni” dan Tim NII yang juga anggota 7SENSES “Zhao Yue”. Keduanya dikabarkan akan absen dari grup sementara waktu untuk acara ini.